De beste winterdeals voor de ideale Peugeot lease

Dit artikel is een partnerbijdrage en valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van Loonwijzer.nl.

20 nov. 2023 - Winter is in aantocht, en voor ondernemers die op zoek zijn naar de perfecte zakelijke leaseoplossing voor hun mobiliteit, zijn de Peugeot lease deals een aantrekkelijke optie. Peugeot staat bekend om zijn stijlvolle en betrouwbare voertuigen, en met de toevoeging van financiële voordelen, is het plaatje compleet. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van financial lease en lichten we enkele bedrijfswagens en personenauto's van Peugeot uit. Ontdek waarom deze auto's de ideale keuze zijn voor ondernemers, zzp’ers en mkb'ers, vooral tijdens de wintermaanden.

nrbg6vg6eb m6njhg.jpg

Voordelen van Financial Lease

Voordat we in de winterdeals duiken, laten we eerst kijken naar de voordelen van financial lease. Financial lease is een zakelijke financieringsvorm waarbij je een bedrijfsauto koopt en dit maandelijks aan de bank afbetaalt. Dit biedt tal van voordelen:

  • Fiscale voordelen: Bij financial lease profiteer je van fiscale voordelen, zoals renteaftrek en investeringsaftrek. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten omdat je hiermee jouw winstbelasting drukt en onderaan de streep meer overhoudt.
  • Geen grote investering: Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen. In plaats daarvan verspreid je de kosten over de looptijd van het leasecontract.
  • Zekerheid: Je weet precies wat je maandelijkse kosten zijn, wat budgetteren eenvoudiger maakt.
  • Flexibiliteit: Bepaal zelf voor hoe lang de het contract wil aangaan, of je een aanbetaling wil doen en hoe hoog de slottermijn mag zijn.

Peugeot Lease Deals

Nu we de voordelen van financial lease hebben besproken, laten we eens kijken naar de beste winterdeals van 2023 voor Peugeot lease.

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een veelzijdige bedrijfswagen die perfect is voor ondernemers. Het ruime interieur biedt voldoende opslagruimte, wat vooral handig is voor leveringen tijdens de wintermaanden: hoef je niet twee keer te rijden. Met de Peugeot Partner ben je klaar voor elke zakelijke uitdaging die de winter met zich meebrengt. Financial leasen? Dat kan deze winter al vanaf € 131,00 per maand.

Peugeot 308

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een stijlvolle en efficiënte personenauto, is de Peugeot 308 een uitstekende keuze. Met zijn zuinige motor en luxe interieur is de Peugeot 308 geschikt voor zakelijke ritten in stijl, zelfs als de wegen bedekt zijn met sneeuw en ijs. Vanaf € 157,00 per maand bij FinancialLease.nl.

Wist je trouwens dat je bij financial lease makkelijk een extra set (winter)banden mee kan financieren?

Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is een SUV die perfect is voor ondernemers die ruimte, comfort en off-roadcapaciteiten nodig hebben. Tijdens de wintermaanden biedt deze auto de nodige grip en veiligheid, waardoor je zonder zorgen de weg op kunt. Ideaal voor wintersport want je kan lekker veel meenemen en door de hoogte van het chassis rijdt je makkelijk over besneeuwde wegen. Speciale winerdeals zijn er vanaf € 233,00 per maand voor ondernemers.

Waarom Peugeot Winterdeals?

Nu vraag je je misschien af waarom juist de Peugeot winterdeals de beste keuze zijn voor ondernemers. Hier zijn enkele redenen:

  • Betrouwbaarheid: Peugeot staat bekend om zijn betrouwbare voertuigen. Tijdens de wintermaanden is betrouwbaarheid essentieel, omdat je niet wilt dat je vast komt te zitten of te maken krijgt met technische problemen.
  • Veiligheid: Peugeot auto's zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals antislipregeling en tractiecontrole, waardoor ze geschikt zijn voor winterse omstandigheden.
  • Stijlvol en professioneel: Peugeot voertuigen stralen professionaliteit uit, wat belangrijk is voor ondernemers. Een representatieve auto kan een positieve indruk maken op klanten en zakenpartners.
  • Diverse modellen: Peugeot biedt een breed scala aan modellen, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Dit betekent dat je de perfecte auto kunt kiezen die past bij jouw zakelijke behoeften.

Financial lease deals

Peugeot lease deals zijn een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar de ideale zakelijke leaseoplossing, vooral tijdens de winter. Met financial lease profiteer je van fiscale voordelen en financiële flexibiliteit. Bovendien biedt Peugeot een scala aan betrouwbare, veilige en stijlvolle voertuigen die ideaal zijn voor zakelijk rijden, zelfs in winterse omstandigheden. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk de winterdeals en kies de Peugeot lease die het beste bij jou en je bedrijf past. Het is de sleutel tot een succesvolle en stressvrije winter op de weg.

 
Loading...