Bereiders van groente- en fruitconserven verwerken of conserveren fruit, noten en dergelijke op diverse manieren, zoals koken, drogen, zouten of door uitpersen van sap of olie.
Kwalificatieniveau:
Halfgeschoold
Check je salaris!
- Minimum en maximum salaris voor Bereiders van groente- en fruitconserven - van € 2.465 tot € 3.895 per maand - 2025.
- Het aanvangssalaris van een Bereiders van groente- en fruitconserven bedraag meestal tussen de € 2.465 en € 3.027 bruto per maand.
- Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.594 en € 3.224 per maand bij een werkweek van 38 uur.
Ontvang een e-mail als we nieuwe salarisdata hebben
Door je e-mailadres te delen, ga je akkoord met ons privacybeleid.
Taken
- Diverse fruitsoorten uitpersen
- Oliehoudende zaden, noten of vruchten persen voor de olie
- Koken, zouten of drogen van fruit, groenten en dergelijke voedingsmiddelen
- Mengen en toevoegen van ingredienten, zoals pectine, suiker, kruiden en azijn ter conservering en om stevigheid, uiterlijk, geur en smaak te verbeteren
- Opslaan van geconserveerde produkten in steriele kruiken, flessen en andere voorraadpotten