Nog niet gevonden wat je zocht?

Bekijk voor meer cursussen op het gebied van woede, agressie, emotie en spanning het overzicht van cursussen agressietraining op Springest. Ook vind je daar andere gerelateerde onderwerpen zoals conflicthantering, omgaan met woede/emotie, communicatie, balie werk, etc.

Alle Communicatie cursussen »

Cursus Woedebeheersing & Omgaan met agressie

In deze tijden van crisis, onrust en misschien wel onzekerheid over je baan, kan emotie de overhand krijgen. Kunnen omgaan met woede, agressie, spanning en andere emoties is dan belangrijk. Ook is de kans groter dat je voor je werk of in andere situaties te maken krijgt met andere mensen die moeite hebben hun emoties te beheersen. En lang niet altijd is het slecht om de emotie even eruit te laten komen: in conflicten kan het ook goed zijn,  opluchting geeft immers ruimte voor iets nieuws.

Hier vind je een overzicht van cursussen woedebeheersing en omgaan met agressie en emotie. Vaak kun je in een korte cursus al meer grip op woede of emoties krijgen. Er wordt soms gebruik gemaakt van rollenspellen in de agressietraining of agressiecursus. Blijven communiceren, je eigen grenzen niet laten vervagen en het eventuele conflict constructief oplossen is dan het devies. Zoek de cursus woedebeheersing of omgaan met agressie die het beste bij je past. Vergelijk de prijzen, inhoud en lesduur en vraag een brochure aan bij de meest geschikte aanbieders!

loading...