Nog niet gevonden wat je zocht?

Nog geen geschikte sollicitatie cursus gevonden? Probeer dan of je in het meer uitgebreide overzicht cursus solliciteren overzicht. Daarin vind je tientallen cursussen over solliciteren en sollicitatiegesprekken voeren.
Vraag via Springest ook direct informatie aan over een interessante cursus, of klik door naar de website van de partij die de cursus aanbiedt.

Alle HR cursussen »

Cursus Solliciteren

Een goede manier om meer salaris te krijgen is natuurlijk je vaardigheden te verbeteren. Ook solliciteren kun je leren. Met een cursus kun je jezelf beter voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Een cursus geeft jet het benodigde zelfvertrouwen om jezelf te verkopen, en comfortabel het gesprek in te gaan. Onderstaande cursussen bereidden je zowel op het sollicitatiegesprek, als op het schrijven van sollicitatiebrief voor. Soms kun je zelfs gesprekken oefenen met een acteur. Let op: sommige cursussen solliciteren zijn bedoeld voor de sollicitant, anderen juist voor werkgevers en HR mensen die sollicitaties moeten afnemen. Vergelijk bij de cursus dus niet alleen de prijs en lesduur, maar zeker ook de inhoud en in hoeverre dat op jouw sollicitatie wensen aansluit!

Overzicht cursussen solliciteren:

loading...