Principeakkoord CAO ArboNed 2010

Gerelateerde CAO
ArboNed
Looptijd
1 januari 2010 t/m 31 januari 2010

Loonmutaties
1 januari 2010 structureel 1%


Arbeidsvoorwaarden
- De lonen worden structureel en met terugwerkende kracht vanaf 1 januari met 0,25% verhoogd als het bedrijfsresultaat van ArboNed op peildatum 1 juli 2010 groter is dan 95% van de begroting.

- Als aanvulling op de reeds bestaande bonus/winstdelingsregeling is afgesproken dat als het resultaat van ArboNed uit de gewone bedrijfsvoering in 2010 uitstijgt boven de begroting van het meerdere resultaat 10% gelijk wordt verdeeld en uitgekeerd aan medewerkers in de vorm van een eenmalige uitkering.

- Een werkgroep zal het inzetbaarheidsbeleid onderzoeken. Bijvoorbeeld door concrete afspraken te maken over een goede thuiswerkregeling en meer regelmogelijkheden voor medewerkers. Ook zullen wij hierin meenemen dat medewerkers regelmatig een loopbaanscan kunnen krijgen.

- Gelet op de arbeidsmarktontwikkelingen en de stijgende jeugdwerkloosheid zal ArboNed zich inspannen om het aantal stageplaatsen binnen de organisatie te vergroten. Het streven is om minimaal één stageplek per honderd medewerkers beschikbaar te stellen.

Bron: De Unie, 19 februari 2010. via CAOWijzer.com | altijd de juiste inlenersbeloning
 
Loading...