Akkoord CAO CED 2011-2012

Gerelateerde CAO
CED
Looptijd
De CAOwordt voor 2 jaar afgesproken te weten van 1 januari 2011 tot en met 31 december 2012.

Loonmutaties
De salarissen zullen als volgt worden verhoogd:

1-7-2011 1,75%
1-7-2012 1,75%


Arbeidsvoorwaarden
- In de CAOzal er een nieuwe bepaling worden opgenomen ter verwijzing naar de reeds vigerende "Studieregeling CED Nederland B.V. en haar werkmaatschappijen", onderdeel van de fiscale handleiding. Deze regeling is eerder overeengekomen tussen de Ondernemingsraad en de directie van

CED. Medewerkers kunnen tijdens het functioneringsgesprek aangeven of zij behoefte hebben aan een loopbaan check. HRzal deze loopbaan check faciliteren d.m.v. een digitale assessment tooI.

- In oktober 2011 zal er een werkgroep van start gaan met de opdracht om onderwerpen te inventariseren die uitgewerkt moeten worden in het kader van leeftijdsfase bewust personeelsbeleid.

- In een moderne CAO kunnen werknemers zelf keuzes maken omtrent hun arbeidsvoorwaarden. Gedurende de looptijd van de CAOzal er een werkgroep worden gestart die de mogelijkheden binnen de CED CAO onderzoekt, voorstellen en eventuele uitwerkingen zullen tijdens de CAO onderhandelingen

in 2013 plaatsvinden. Deze werkgroep zal eveneens paritair worden samengesteld, zulks in overleg met de betrokken vakorganisaties.

- CEDzal blijvend aandacht hebben voor deelname van alle groepen medewerkers, aan het arbeidsproces, binnen onze samenleving, waaronder WAJONGERS.

- De werkgeversbijdrage aan de vakorganisaties zal worden verhoogd van 8.400 euro naar 10.000 euro.

Bron: De Unie, 25 mei 2011. via CAOWijzer.com | altijd de juiste inlenersbeloning
 
Loading...