Samenwerking Loonwijzer en Telegraaf (10-06-11)

Loonwijzer.nl en Telegraaf.nl zijn vanaf 9 juni 2011 een samenwerking aangegaan

Loonwijzer.nl en Telegraaf.nl zijn vanaf 9 juni 2011 een samenwerking aangegaan. Unieke tools van Loonwijzer zoals de Salaris Check, de Bruto-Netto Check en de Zelfstandigen Check zijn nu ook toegankelijk via Telegraaf.nl.


Stichting Loonwijzer viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en is inmiddels actief in 60 landen. Het verzamelen van salarisgegevens via de online Salaris Enquête heeft in Nederland een Salaris Check opgeleverd die in dit jubileumjaar loonindicaties biedt voor werknemers van ruim 450 beroepen. De Salaris Check bevat salarisindicaties en uitgebreide gegevens over loopbaan per beroep, die op wetenschappelijk verantwoorde manier zijn berekend en al 10 jaar lang gratis toegankelijk zijn voor iedereen.

In 2010 deden ondernemers, freelancers en zzp’ers massaal mee aan de Zelfstandigen Enquête van Eigenbaaswijzer, het Loonwijzerplatform voor zelfstandigen. Zij lieten hun gegevens achter over uurtarieven, omzet, wettelijke afdrachten en nog veel meer. De uitkomsten van dit specifieke online onderzoek zijn verwerkt in een Zelfstandigen Check.

De Loonwijzer website is volledig toegankelijk via http://loonwijzer.overgeld.nl/home. Eigenbaaswijzer is opgenomen in http://eigenbaaswijzer.mijnbedrijf.nl/home.

Deze samenwerking geeft een grote impuls aan het meest uitgebreide salarisonderzoek in Nederland: de Salaris Enquête. In de toekomst betekent dit een uitbreiding van beroepen in de Salaris Check. Meer ingevulde enquêtes betekent bovendien dat de calculaties van loongegevens steeds nauwkeuriger worden.

loading...
 
 

 
 
Loading...