Zoekresultaten

6 resultaten voor de zoekopdracht.
Opleiding en loonsverhoging
Geeft je opleiding je recht op een hoger salaris? Nee, maar doorleren kan je wel helpen om door te groeien. Dit vroegen bezoekers ons over opleidingen en loonsverhoging.
Bevindt zich in Carrière / Carrièreswitch, opleiding en kosten
Raadsleden verdienen 421 euro tot 2.611 euro per maand (05-03-2018)
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zet Loonwijzer op een rijtje wat lokale politici verdienen. In deze eerste aflevering: welk salaris krijgen de raadsleden die op 21 maart in de gemeenteraad worden verkozen? Hun vergoeding verschilt van een paar honderd tot een paar duizend euro per maand, afhankelijk van de grootte van de gemeente.
Bevindt zich in Nieuws / Loonwijzer nieuws
Equal Pay voor vrouwen en mannen (20-10-2017)
Vrouwen verdienen gemiddeld 16 procent minder dan mannen. Terwijl we al meer dan 40 jaar in de Nederlandse wet hebben afgesproken dat het loon van mannen en vrouwen gelijk moet zijn. Het beloningsverschil is onrechtmatig en onrechtvaardig. Daarom moet er wat gebeuren.
Bevindt zich in Nieuws / Loonwijzer nieuws
Dit zijn de gevolgen van Rutte III voor werknemers en zzp'ers (16-10-2017)
Het regeerakkoord van Rutte III, het nieuwe kabinet dat eind oktober zal worden beëdigd, staat vast. Dit zijn de belangrijkste gevolgen van het akkoord voor werknemers en zzp'ers. Hiervoor moeten alle wetsvoorstellen wel eerst worden aangenomen door de Eerste en Tweede Kamer.
Bevindt zich in Nieuws / Loonwijzer nieuws
Loonstrook 2018: bijna iedereen ontvangt hoger nettoloon, vooral hoogste inkomens profiteren (20-09-2017)
Vrijwel alle Nederlanders verdienen in 2018 meer dan dit jaar. Dat blijkt uit een doorrekening van de Prinsjesdagplannen door Loonwijzer en HR-dienstverlener Raet. Let op: voor de berekening van de loonheffing zijn voorlopige cijfers gebruikt.
Bevindt zich in Nieuws / Loonwijzer nieuws
Werknemers opgelet: 2018 brengt deze veranderingen met zich mee (02-01-2018)
Loonwijzer heeft de belangrijkste wijzigingen voor werknemers in 2018 op een rijtje gezet. Zo zal elke werkende een verschil zien op zijn of haar loonstrookje. Word je ontslagen, ben je zzp’er of ga je met pensioen, dan ondervind je meer veranderingen. Ook het minimumloon wordt opnieuw verhoogd.
Bevindt zich in Nieuws / Loonwijzer nieuws
Citeer deze pagina © WageIndicator 2018 - Loonwijzer.nl - Home