Beste Opleider van Nederland Verkiezing gaat van start

Dit jaar wordt voor het eerst de Beste Opleider van Nederland Verkiezing gehouden. Het Nederlandse publiek kan tot medio november zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete opleider in één of meerdere categorieën.


Vanaf 1 oktober kunnen er stemmen worden uitgebracht op opleiders in 9 verschillende categorieën via de website besteopleidervan.nl. Opleiders worden door middel van sterren beoordeeld op: inhoud, trainer, organisatie & contact. In elke categorie zijn er twee prijzen beschikbaar voor de opleiders, een prijs voor een grote opleider en voor een kleine opleider. De opleider met de beste relatieve beoordeling overall, mag zich ‘Dé Beste Opleider van Nederland’ noemen.

De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van Evalu, ontwikkelaar van een evaluatietool voor opleiders. Jeroen van Rij van Evalu: “Deze verkiezing is de ideale manier om in een keer veel duidelijkheid te creëren voor zowel cursisten als opleiders. Door de verkiezing wordt duidelijk bij welke opleiders je het beste uit bent voor welke opleidingsvraag."

De verkiezing wordt daarnaast ondersteund door Springest, een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor professionele cursussen. Peter Koelewijn van Springest: “Wij merken dat de bezoekers van Springest veel waarde hechten aan ervaringen van andere cursisten. Daarom ondersteunen wij deze verkiezing, vanuit de overtuiging dat dit kan helpen de transparantie in de opleidingsmarkt verder te vergroten”.

Breng nu je stem uit en maak kans op een iPad mini!

 

loading...